SPC zoekt vrijwilligers

Stichting Promotie Carnaval zoekt vrijwilligers die ons willen helpen. Laten we er samen voor zorgen dat we blijven behouden wat we tot nu toe hebben opgebouwd. Door de stijgende kosten en gelijkblijvende inkomsten zijn we genoodzaakt om zoveel mogelijk zelf te doen. Hierdoor zijn we op zoek naar mensen die ons willen helpen. We zoeken vrijwilligers voor de onderstaande werkzaamheden:

Zondag 12 februari van 09.00 – 13.00 uur: Het opbouwen van de feesttent, leggen van de houten vloer en plaatsen van hekken.

Zaterdag 18 februari van 16.30 – 22.30 uur: Verkeersregelaars. Deze helpen ons met het regelen van het verkeer bij het parkeren en bij de afzettingen.

Zondag 19 februari van 10.00 – 12.00 uur: Opruimen hekken en spullen uit de tent.

Zaterdag 25 februari van 09.00 – 12.00 uur: Afbreken van de feesttent en opruimen houten vloer.

Wil jij ons helpen op een of meerdere dagen of heb je vragen dan kan je contact opnemen met Peter Magielse. Dit kan via mail: peter.magielse@ziggo.nl of mobiel 06-25362816

Samen laten wij “De Lichtjesoptocht” stralen!

Tevens zijn wij ook op zoek naar verjonging in ons bestuur. Ben jij iemand met leuke nieuwe frisse ideeën en heb je zin om dit met ons te organiseren of heb je vragen hierover, neem dan contact met ons op!